omslag

Welkom bij VuMaasland

 

Volksuniversiteit  Maasland is in verband met de zomervakantie gesloten.

 

 

Regels met betrekking tot veiligheid in gebouw Geenstraat Geleen

  

  1. Volg alle aanwijzingen op zoals die worden aangegeven.

  1. Volg de pijlen en strepen op de grond in de goede looprichting.

  1. Houd overal de 1.5 meter afstand van elkaar

  1. Maak gebruik van alle ontsmettingsmiddelen bij elke ingang naar het lokaal en zeker ook bij de toiletten.

  1. Was steeds opnieuw uw handen na gebruik van het toilet.

  1. Na afloop van een les graag de ramen openzetten ivm een goede ventilatie.

  1. Houd ook bij het pauzeren en bij het koffie drinken steeds 1.5 meter afstand en drink anders de koffie in het lokaal als u dat prettiger vindt.

Piet Dizij

Directeur

 

 

Nieuw programma online

Na maanden van onzekerheid en teleurstelling over het vervallen van onze laatste cursusweken in het afgelopen cursusjaar, zijn we erg blij dat we u weer ons nieuwe cursusprogramma voor het jaar 2020-2021 kunnen aanbieden. We zijn er weer ….....ondanks alle vervelende zaken die er spelen rondom het corona virus.

We hebben ons nieuwe programma in samenwerking met onze docenten en de medewerkers van de administratie weer klaar en hopen en verwachten dat we inderdaad 1 september 2020 weer met veel plezier en enthousiasme van start kunnen gaan. Alleen besluiten van de politiek die genomen zouden kunnen worden, hetgeen niet te hopen is, kunnen roet in het eten gooien.

Ik hoop, mede namens alle medewerkers en alle docenten, dat veel oud maar ook veel nieuwe cursisten zich zullen inschrijven voor een van de vele mooie cursussen die we aanbieden.

Met name oud cursisten staan hopelijk te popelen om na zoveel maanden van niet kunnen keramieken, schilderen, yoga lessen of taalcursus volgen, weer aan de slag te kunnen gaan.

Mijn vraag aan deze oud cursisten is ook : kijk eens om je heen in kennis- of vriendenkring of binnen jullie familie, of je niet iemand kunt activeren om ook een leuke cursus te gaan volgen bij de volksuniversiteit Maasland.

De regeling om een behoorlijke korting te krijgen op jouw eigen cursusgeld indien je een nieuwe cursist aanmeldt bestaat nog steeds. Maak er gebruik van, het is wellicht een kleine moeite !!!

 Hopelijk zien we elkaar weer in september 2020 !!!

Piet Dizij
Directeur

VOLKSUNIVERSITEIT MAASLAND

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.