omslag

Nazomeren aan de heerlijke Côte d’Azur

5-daagse stedentrip Nice i.s.m. VuMaasland

Dankzij een heerlijke micro klimaat genieten de inwoners en bezoekers van Nice van maar liefst 300(!) zonnedagen per jaar. Daarmee is de hoofdstad van de Côte d’Azur het hele jaar door een veel bezochte bestemming. Wij hebben eind oktober een fijne en relaxte 4-daagse stedentrip voor u in petto, Met ideale vluchttijden vanuit Eindhoven v.v., bustransfer vanuit de door u gekozen opstapplaats naar de luchthaven en met reisbegeleiding in de persoon van Ria Freij sertijdens alle dagen.
In het programma zijn diverse interessante excursies inclusief en u logeert op basis van logies ontbijt, in het prachtig centraal gelegen 4* hotel Nice Riviera in hartje Nice. Waarbij u gratis gebruik kunt maken van binnenbad, sauna en jacuzzi.

Zondag 27 oktober
Limburg – Eindhoven – Nice
Vanuit uw opstapplaats brengen wij u vanochtend naar Eindhoven voor de rechtstreekse vlucht om 13.40 uur met Transavia naar Nice. Aansluitend rond half vier transfer naar uw hotel. Inchecken en genieten van uw eerste avond in Nice. Rondom het hotel zijn meerdere restaurantjes, barretjes en cafeetjes. Voor elk wat wils.

Maandag 28 oktober
Ochtendexcursie door Nice
Na het ontbijt neemt een NL-talige gids u mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze zonnige stad. Vanmiddag heeft u vrije tijd OF onze reisbegeleiding neemt u per openbaar vervoer mee naar Saint Paul de Vence. Liefhebbers zullen hier in Foundation Maeght genieten van een schitterende en bijzondere kunstcollectie (entree ca. 15 euro). Bovendien is in de kapel prachtig werk van Matisse te bewonderen.

Dinsdag 29 oktober
Hele dagexcursie Fragonard / Eze & Villa & tuinen Ephrussi de Rothschild
Een drukke dag. U gaat vandaag drie zeer diverse plaatsen bezoeken. Met name de dames (maar er zijn ook herengeurtjes☺) zullen bij Fragonard opkijken van de productie van heerlijke geuren. In het bergdorpje Eze (goed schoeisel!) lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Net als in de schitterende villa Ephrussi de Rothschild aan de Saint-Jean-Cap-Ferrat. Een paradijselijke plek waar de rijkdom van weleer tijdens een rondleiding door villa en tuinen tot leven komt.

Woensdag 30 oktober
Halve dag excursie Cannes
Deze ochtend is het mondaine Cannes ons doel. Per bus en met gids gaat u op bezoek in deze beroemde badplaats. Met zijn wereldberoemde Palais des Festivals aan de Boulevard de Croisette waar jaarlijks het Film festival wordt gehouden en (film)sterren uit de hele wereld hun opwachting maken. Struin door de overdekte (vers)markt, slenter door de haven vol imposante jachten, vergaap u voor de etalages van de (dure) winkels aan de Rue d’Antibes en strijk na de rondleiding neer op een van de vele terrasjes. In de middag bent u terug in Nice en heeft u vrije tijd.
Donderdag: Nice – Eindhoven- Limburg
Eerst nog heerlijk ontbijten en dan heeft u nog enkele uurtjes voordat de transfer naar de luchthaven vertrekt. U vliegt om 14.00 uur terug naar Eindhoven. Hier wacht tegen vier uur een touringcar op u om u terug te brengen naar uw opstapplaats.

Reisinfo
Datum: 27 t/m 31 oktober 2019
Prijs: € 650,- p.p. toeslag 1-pk € 220,- (= 2-pk voor alleengebruik!)
Inclusief:
transfer Limburg-Eindhoven v.v.
Rechtstreekse vlucht met Transavia Eindhoven-Nice v.v.
10 kg. handbagage
4 nachten logies/ontbijt in 4* hotel Nice Riviera
Stadsexcursie Nice
Hele dagexcursie Fragonard / Eze / Rothschild
Halve dagexcursie Cannes
NL-gids ter plekke
Reisbegeleiding door Ria Freijser
Informatiemateriaal van uw bestemming
Exclusief:
Ruimbagage, eventueel 15 kg. bij te boeken ad € 40,- voor heen- en terugvlucht
Optionele excursies
Verzekeringen
Calamiteitenfonds € 2,50
Reserveringskosten € 29,50 - per boekingsformulier
Opstapplaatsen: Venlo, Roermond, Urmond, Maastricht en Heerlen
Reserveren: elke dag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 – 14.00 uur telefonisch bij Het Zuiden & Jacobs Reizen 085-0670015 of via de site www.jacobsreizen.com